Toimintamme ja yrityksemme esittely

Ihmeneloset

Olemme täyden palvelun startup-henkinen digipalveluyritys Helsingin Arabiasta. Näemme, että kaikki menestyksekäs yhteistyö lähtee liikkeelle luottamuksesta sekä yhteisten etujen ajamisesta ja aidosta sekä henkilökohtaisesta palvelusta.

Ihmeneloset on ymmärrettävä digitoimisto, joka kantaa vastuunsa siinä, että asiakkaamme saavat ymmärrettäviä ja hyödyllisiä digitaalisen markkinoinnin palveluita. 

 

Tiimistämme ja verkostostamme

Ydintiimimme koostuu pitkän linjan ammattilaisista, jotka ovat toimineet alalla pitkään yrittäjinä ja palkallisina useissa alan yrityksissä. Meitä on yhdistänyt halu kehittää toimintamalleja asiakkaidemme tarpeita paremmin palveleviksi, joten päätimme yhdistää voimamme ja tehdä asiat omalla tavallamme.

Työhistoriamme vuoksi meille on kertynyt runsaasti verkostoa ja olemme aina avoimia pohtimaan yritysten välistä yhteistyötä sekä alihankintapalveluita. Mikäli olet etsimässä vastuullista ja osaavaa teknistä kumppania auttamaan omia asiakkaitasi, niin olemme aina kiinnostuneita laajentamaan verkostoamme.

Kuka olemme?

IHMENELOSET on asiantunteva ja kokenut digitoimisto Helsingin Arabiassa. Toteutamme digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja laadukkaasti erilaisiin tarpeisiin.

Meiltä saat niin kevyet Wordpress-kotisivut, kuin laajat verkkokauppa- tai markkinointiautomaation ratkaisut sekä luotettavat ylläpitopalvelut.

Yhteystiedot

  • Ihmeneloset Oy
  • Y-tunnus: 1577622-3
  • Arabiankatu 12, 00560 Helsinki
  • +358 50 356 7791
  • hei@ihmeneloset.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Digitoimisto Ihmeneloset Helsinki

Fiksuja digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja