Kauttaaltaan suomalaiset ylläpitopalvelut käytössäsi

WordPress-ylläpito

WordPressin, kuten muidenkin avoimeen lähdekoodiin pohjautuvien palveluiden tietoturva on rakentunut mallille, jossa laaja web-yhteisö pitää yllä WP-alustan ja sen toimintojen tietoturvaa. Jos yhteisö saa tietää haavoittuvuudesta työkalussa, niin vika voidaan korjata ja jakaa kaikille järjestelmää käyttäville tahoille päivityksen muodossa.

Jos alustaa ja liitännäisiä ei pidetä yllä aktiivisesti alkaa niihin ilmestyä ajan kuluessa tietoturva-aukkoja, joilla sivuston hakkerointi on helppoa. Tällaisen tapahtuman tullessa vastaan seuraukset voivat olla vakavia ja tilanteen normalisoituminen voi viedä aikaa.

Syitä miksi valita ylläpitopalvelumme
 • Toimintavarmuus
 • Huolettomuus
 • Ei sitoutumispakkoa (1 kk:n irtisanomisaika)
 • Maksulliset lisenssit kuuluvat hintaan
 • Hakkerointiturva
 • Laaja palvelukirjo

WP-YLLÄPITOPAKETIT

CLOUDCITYPRO
12 €/kk +alv

Nopea ja kattava palvelinalusta sivustoille. Ratkaisu osaaville asiakkaille, jotka tarvitsevat vain luotettavan palvelimen.

WPSAFE
49 €/kk +alv

Perustietoturva- ja ylläpito- palvelut samassa paketissa. Huoleton turvaratkaisu harvoin päivitettäville WordPress-sivustoille.

WPPRO
95 €/kk +alv

Laaja tietoturva-, ylläpito-, ja käyttötuki. Parasta palvelua aktiivisesti päivitettäville WP-sivustoille, järjestelmille ja verkkokaupoille
Tehokas ja turvallinen palvelin
Palvelinohjelmistojen tietoturva,
ylläpito ja päivitykset
HTTPS-suojattu verkkosivusto
- SSL tietoturvasertifikaatti
WP-ytimen päivitykset 120 €/h +alv
WP-peruslisäosien päivitykset 120 €/h +alv
Maksullisten WP-lisäosien päivitykset
(koskee vain perusliitännäisiä)
120 €/h +alv
(+lisenssien päivityskulut)
Sivuston toimintatutka
Hyökkäyspalomuuri (kuukausipäivitys)
Varmuuskopiointi (viikottainen)
Hyökkäyspalomuuri (reaaliaikainen) +10 €/kk +alv
Varmuuskopiointi (päivittäinen) +25 €/kk +alv
Analytiikkapalveluiden sekä seuranta-
pikseleiden asennus pyydettäessä
120 €/h +alv 120 €/h +alv
Käyttökonsultaatio
(ei koske toimintaongelmia)
120 €/h +alv
120 €/h +alv
sis. 30 min/kk
120 €/h +alv
sis. 30 min/kk
sis. 30 min/kk
Sisällön päivitystyöt 120 €/h +alv 120 €/h +alv sis. 30 min/kk

Ylläpitopalveluiden esittely

WP-ytimen ja lisäosien päivitykset

Avoimeen lähdekoodiin perustuvien järjestelmien ja toimintojen tietoturva edellyttää, että ne pidetään ajanmukaisissa versioissa. Versiopäivitykset ovatkin ylläpitopalveluiden kulmakivi, josta huolehdimme aina kattavasti. Palveluumme kuuluu sekä versioiden päivitys, joka kattaa palvelupaketista riippuen myös kirjon eri maksullisia liitännäisiä. Jokainen päivitys toimitetaan toimintatakuulla, jolla varmistamme liitännäisten toimivuuden tai korvaamme toiminnon vastaavalla mikäli vanhan päivitystuki lakkaa.

SSL-tietoturvasertifikaatti

SSL-suojaus pureutuu koko web-selauksen ydintekniikan haasteeseen, eli tietoturvattomaan tapaan, jolla kävijä lähettää pyyntöjä palvelimen ja tietokoneensa välillä. SSL-suojatut sivustot kryptaavat, eli suojaavat kävijädatan, jolloin kukaan ei voi seurata liikennettä palvelimen ja selaajan välillä. Palvelu on äärimmäisen suositeltu jo EU:n GDPR-asetuksen vuoksi. Suojaamattomasta yhteydestä johtuneista väärinkäytöistä vastaa loppujen lopuksi palveluntarjoaja, eli sivun omistaja.

Varmuuskopiointi

Koska varmuuskopiointi on tärkein menetelmä palauttaa vikatilassa oleva sivu takaisin toimintaan, on varmuuskopiointi aina tärkeä hoitaa huolellisesti. Palvelupakettimme sisältävät kahdenlaisia varmuuskopioita: Palvelimen varmuuskopiot ja pilvipalveluun lähetettävät lisävarmuuskopiot. Tuplavarmistuksen avulla sivusto on turvattu jopa tilanteissa, jossa palvelimelle tapahtuu jotain. WPSAFE ja WPPRO eroavat palvelupakettiensa osalta varmuuskopioiden keruutahdissa ja -määrässä.

Hyökkäyspalomuuri

Hyökkäykset verkkosivuja kohtaan tapahtuvat tyypillisesti suuremmissa aalloissa, jolloin hyökkääjä pyrkii hakkeroimaan mahdollisimman monta sivustoa automatisoitua robottia hyödyntäen. Hyökkäyspalomuurin avulla mitä tahansa liitännäisellä varustettua sivustoa vastaan kohdennetut hyökkäykset saadaan rekisteröityä keskitettyyn palveluun. Sieltä tieto voidaan jakaa edelleen automaattisesti verkoston kaikkiin sivustoihin ja estää hyökkääjän pääsy sivustoon etukäteen.

Sivuston toimintatutka

Asennamme jokaiseen sivustoon erillisen toimintatutkan, joka tarkkailee säännöllisin väliajoin onko sivu toiminnassa. Mikäli tutka havaitsee vikatilan sivustossa, niin saamme siitä välittömästi ilmoituksen. Voimme siis korjata tilanteen usein jopa ennen kuin asiakas havaitsee ongelman.

Sivustojen toimintatakuu

Jokainen ylläpitopalvelumme sisältää kattavan toimintatakuun myös vikatilanteissa. Olemme aina varautuneet kaikenlaisiin tilanteisiin, kuten hakkerointeihin ja palvelimen vikatiloihin. Tämän ansiosta sivusto voidaan aina palauttaa toimintaan minimaalisin vahingoin. Kannamme aidosti koko vastuun sivustojen toiminnasta emmekä laskuta ylläpitoasiakkailtamme lisäkuluja edes haastavissa tilanteissa.

Terminologian selitys

Web-palvelin

Jotta sivustot tai web-järjestelmät toimisivat ja löytyisivät Internetistä ne on sijoitettava web-palvelimelle. Web-palvelimen valinnassa voi kuitenkin tehdä virheitä, jotka heijastuvat koko sivuston toimivuuteen. Oma palvelinratkaisumme kattaa tärkeimmät palvelut, kuten kävijöitä suojaavan SSL-sertifikaatin, rajattoman liikenteen ja kirjon hyödyllisiä lisäpalveluita.

Ylläpitoratkaisu

Pelkkä web-palvelin ei usein riitä takaamaan sivuston toimivuutta, vaan myös sivusto itsessään on pidettävä ajan tasalla ja tietoturvallisena. Molemmat ylläpitoratkaisumme on suunniteltu takaamaan, että sivustosi tulee toimimaan myös poikkeustilanteissa ilman yllättäviä lisäkustannuksia, jottei sinun tarvisi huolehtia sivustosi toiminnasta.

Kuka olemme?

IHMENELOSET on asiantunteva ja kokenut digitoimisto Helsingin Arabiassa. Toteutamme digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja laadukkaasti erilaisiin tarpeisiin.

Meiltä saat niin kevyet Wordpress-kotisivut, kuin laajat verkkokauppa- tai markkinointiautomaation ratkaisut sekä luotettavat ylläpitopalvelut.

Yhteystiedot

 • Ihmeneloset Oy
 • Y-tunnus: 1577622-3
 • Arabiankatu 12, 00560 Helsinki
 • +358 50 356 7791
 • hei@ihmeneloset.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Digitoimisto Ihmeneloset Helsinki

Fiksuja digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja