Palvelut digitaaliseen markkinointiin

IHMENELOSET | Digitaalista markkinointia vastuullisesti ja pitkäjänteisesti.

Luotettavat palvelukokonaisuudet

Auditoimme aina aluksi asiakkaan tarpeet yhdessä ja yleisimät palvelukokonaisuudet liittyvät verkkosivustoihin, verkkokauppoihin, markkinointiautomaatioon ja ylläpitoon.

palvelut-verkkosivut

Verkkosivut

Verkkosivujen tekemisessä kannattaa hetkeksi keskittyä miettimään miksi sivut tehdään. Hyvät sivut voivat olla pienessä mittakaavassa sellaiset, että asiakas tai kumppani saa vain helposti selvästi katsottua mitä yritys tekee ja kuinka voi ottaa yhteyttä. Sivujen tulee aina löytyä helposti ja niiden sisältö tulee suunnitella niin, että lukija ymmärtää ne helposti. Toisaalta voi olla, että sivuston toteutus vastaa suurempiin kysymyksiin ja halutaan vakuuttaa ja myydä. Autamme alun auditoinnissa määrittelemään tarpeen sivujen tekemisellä ja näin myös itse tekemiseen saadaan selkäranka johon nojata. Lue lisää palveluistamme kotisivuista aina markkinointiautomaatioon.

Tuotamme niin pienet kuin suuret verkkosivustot asiakkaan tarpeen mukaan. 

palvelut-verkkokaupat

Verkkokaupat

Konsultoimme verkossa myymisen aloittamisessa ja kehittämisessä sekä teemme erilaisille alustoille verkkokauppoja. Toimimme niin, että verkkokaupan aloittamisen kynnyksen ei tarvitse olla kohtuuton. Kevyelläkin ratkaisulla voi päästä alkuun, mutta toiminnan kehittymisen varalle kannattaa olla suunnitelma valmiina.

Verkkokaupassa kokemus on valttia ja hakukoneoptimointi sisältömarkkinointi ovat kiinteä osa menestyvän verkkokaupan reseptiä. Voimme auttaa kokonaisvaltaisesti kaikille verkkokauppaan liittyvillä osa-alueilla maksujärjestelmistä logistiikkaan.

Kannattaa kysyä verkkokaupan mahdollisuuksista tai pyytää auditointia verkkokaupan kehittämisestä.

palvelut-markkinointiautomaatio

Markkinointiautomaatio

Markkinointiautomaatio voi kuulostaa vaikeasti lähestyttävältä, mutta sen toimitalogiikka on yksinkertainen. Sen avulla kerätään liidejä markkinoinnin kohteiden tunnistamiseksi ja asiakkaiden mielenkiinnon ylläpitämiseksi sekä tehostaa toimintaa automatisoimalla markkinoinnin toimenpiteitä.

Analytiikka auttaa tunnistamaan asiakkaita, sähköpostit ja mainonta pitävät muistuttavat ja pitävät asiakkaiden mielenkiintoa yllä ja eri prosesseja pystytään toistamaan vaivattomasti.

Teemme markkinointiautomaatiosta toimenpidesuunnitelman ja toteutuksen joilla asiakkaamme voivat menestyä aiempaa paremmin.

Pyydä auditointia ja tehdään suunnitelma markkinointiautomaation käytöön ottamiseksi. 

palvelut-wordpress-yllapito

WordPress-ylläpito

Kukaan ei halua tai tarvitse ongelmia verkkosivujensa kanssa. WordPress-ylläpitopalvelumme takaa uusimmat päivitykset ja sivuston toimintavarmuuden valitulla tasolla ja sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi toimivuudesta. Palvelumme ovat yhteensopivia myös GDPR-asetuksen kanssa. Ylläpidämme sivustot varmistetuilla kotimaisilla palvelimilla.

Turhia riskejä ei kannata verkkopalveluiden kanssa ottaa. Valitse luotettava WordPress-ylläpito.

Tapa toimia

Vastuullisuus ja laatu ovat meille määrääviä toimintaamme ohjaavia tekijöitä. Meille on tärkeä toimittaa aidosti asiakkaalle sopivia ja tarpeellisia palveluita. Pyrimme selkeään ja ymmärrettävään kommunikointiin teknologiajargonin sijasta. Tämän kautta asiakassuhteisiin voi syntyä luottamus ja toteutuksista saadaan kaikki mahdollinen hyöty asiakkaillemme.

Kokemus ja asiantuntevuus tarkoittavat korkeaa laatua ja tehokkaita työmalleja.

Kokemus & työnohjaus

Pitkä kokemus auttaa verkkopalveluiden määrittelemisessä ja tehokkaassa projektien läpiviennissä. Työnohjauksessa käytämme Scrum-menetelmää jolloin voidaan taata keskittyminen kulloiseenkin projektiin.

Korkea tuottavuus mahdollistaa nopeat toimitukset ja pitkä kokemus auttaa tekemään oikeita asioita.

Teknologia

Sopivien teknologioiden valinta on osa palveluamme. Verkkosivustoissa suosimme WordPressiä, yhtä maailman suosituinta julkaisujärjestelmää, mutta työskentelemme sujuvasti myös muilla alustoilla. Verkkokaupoissa ja markkinointiautomaatiossa valitaan aina asiakkaan tarpeeseen parhaiten sopiva ohjelmistoalusta. Ylläpitopalvelut toteutamme varmistetuilla kotimaisilla palvelimilla. Asiakkaan ei ole välttämätön tuntea verkkopalveluihin liittyviä teknologioita, mutta keskustelemme sujuvasti myös syvällisemmin teknologiavalinnoista.

Tarpeeseen sopiva teknologia on paras teknologia. 

Kuka olemme?

IHMENELOSET on asiantunteva ja kokenut digitoimisto Helsingin Arabiassa. Toteutamme digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja laadukkaasti erilaisiin tarpeisiin.

Meiltä saat niin kevyet Wordpress-kotisivut, kuin laajat verkkokauppa- tai markkinointiautomaation ratkaisut sekä luotettavat ylläpitopalvelut.

Yhteystiedot

  • Ihmeneloset Oy
  • Y-tunnus: 1577622-3
  • Arabiankatu 12, 00560 Helsinki
  • +358 50 356 7791
  • hei@ihmeneloset.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Digitoimisto Ihmeneloset Helsinki

Fiksuja digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja